پنیر سفید ایرانی
Sepas iranian white Cheese

پنیر سفید ایرانی سپاس
Sepas iranian white Cheese
این پنیر از شیری که با روش اولترا فیلتراسیون تغلیظ میشود تولید میگردد. این پنیر سرشار از انواع پروتیینها و املاح میباشد و به خاطر نوع فرآوری آن مقادیر بالایی از پروتیین در بافت محصول حفظ میشود. درصد چربی این نوع پنیر بین 16 تا 18 درصد بوده و در تولید آن از مواد شیمیایی نگهدارنده استفاده نمیشود. این پنیر دارای بافتی نرم و عطر و طعمی مطابق با ذایقه مصرف کننده ایرانی میباشد.
مراحل تولید پنیری لاکتیکی سپاس

تحویل شیر

آزمون کیفی

استاندارد کردن چربی

باکتروفیوز کردن

پاستوریزاسیون

ذخیره سازی شیر پاستوریزه

پیش گرم کردن

تغلیظ کردن به روش فراپالایش

پرس لخته

برش

بسته بندی

افزودن آب و نمک

درب بندی

قرنطینه سردخانه

تایید فنی و عرضه به بازار