پنیر سفید ایرانی

Sepas iranian white Cheese

پنیر سفید ایرانی سپاس

Sepas iranian white Cheese

این پنیر از شیری که با روش اولترا فیلتراسیون تغلیظ می‌شود تولید می‌گردد. این پنیر سرشار از انواع پروتیین‌ها و املاح می‌باشد و به خاطر نوع فرآوری آن مقادیر بالایی از پروتیین در بافت محصول حفظ می‌شود. درصد چربی این نوع پنیر بین 16 تا 18 درصد بوده و در تولید آن از مواد شیمیایی نگهدارنده استفاده نمی‌شود. این پنیر دارای بافتی نرم و عطر و طعمی‌ مطابق با ذایقه مصرف کننده ایرانی می‌باشد.

مراحل تولید پنیری لاکتیکی سپاس
cow (1)
تحویل شیر
chemistry
آزمون کیفی
analysis
استاندارد کردن چربی
bacteria
باکتروفیوز کردن
milk (1)
پاستوریزاسیون
oil-tank
ذخیره سازی شیر پاستوریزه
boiler
پیش گرم کردن
flask
تغلیظ کردن به روش فراپالایش
press
پرس لخته
cheese (2)
برش
mechanical-arm
بسته بندی
mindfulness
افزودن آب و نمک
close-button
درب بندی
snowflake
قرنطینه سردخانه
shopping-cart (3)
تایید فنی و عرضه به بازار